Organisation

VD - Younis Aljaff

Butikschef - Hawraz

Ekonomi/administration - Mari

Chark och kött

MixMat styckar och bereder allt Halal kött själva i vår manuella köttdisk. Här erbjuder vi Halal slaktade får- och lamm, kalv och kycklingprodukter. Våra medarbetare betjänar dig manuellt och ger dig de bitar du önskar.
Köttansvarig - Moussa

Köttansvarig - Moussa
Kött biträde - Ahmed

Kött biträde - Ahmed

Frukt och grönsaker

MixMat erbjuder ett stort och brett utbud när det gäller frukt och grönsaker och därför arbetar vi med flera leverantörer för att våra kunder ska få de bästa priser och kvalitéer. Flera medarbetare plockar och fyller ständigt på med nya färska varor i våra diskar, vi erbjuder stor mångfald av frukt och grönsaker. MixMat har kunskap om årstidernas varor och ger de bästa priserna på säsongens varor. Varje vecka har vi alltid någon frukt eller grönsak som veckans erbjudande, se till att passa på då. Leverantörerna är dels lokala i Malmö regionen men vi åker även varje vecka till Köpenhamn för att ta del av deras sortiment. Vissa tider handlar vi även direkt med Holland.
Frukt och grönsaksansvarig - Sirwan

Frukt och grönsaksansvarig - Sirwan
Fruktbiträde - Ahmed

Fruktbiträde - Ahmed
Grönsaksbiträde - Bestoon

Grönsaksbiträde - Bestoon
Grönsaksbiträde - Malick

Grönsaksbiträde - Malick
Fruktbiträde - Abdulkadir

Fruktbiträde - Abdulkadir

Frysvaror

MixMats frysdiskar är fulla av grönsaker, fisk och kött och alla köttprodukter är Halal. Vi erbjuder ett brett sortiment av frysta grönsaker, biff-, kyckling- eller lammburgare, kebab, cevapici, filodeg, tilapia fisk, lax och skaldjur. Massor av olika kyckling, fågel eller lammprodukter från leverantörer såsom United Gross, Qibbla och Albina Food.

Mejeri och kylvaror

MixMats mejeriavdelning har ett brett sortiment av både svenska och utländska produkter och vi erbjuder en mångfald av varor för våra kunder. Vi arbetar med varor från Arla och Skånemejeri och även med leverantörer som Nabulus vilka tillverkar ost och yoghurtbollar med palestinska recept. Fulya yoghurt och Ayran dryck finns även till bra priser. Ost finns i stor variation både som hårdost, fetaost, salladsost, vitost från både ko, get och får. Kylvaror erbjuder vi spännande smaker på korvar, pålägg inom kyckling och nöt, filodegar och så vidare…
Mejeri och kylvaroransvarig - Kazem

Mejeri och kylvaroransvarig - Kazem
Mejeri och kylvarorbiträde - Hussam

Mejeri och kylvarorbiträde - Hussam

Kaffe och te

En avdelning fylld med spännande sorter av kaffe- och teprodukter alltifrån Ahmed te och Mahmud te i olika varianter både i påse och lösvikt, Mate te, Kurd te, Pissa te mm. Här kan du hitta arabiskt, colombianskt och italienskt kaffe från flera leverantörer till bra priser.

Konfektyr, nötter och snacks

MixMat arbetar för ett brett utbud av choklad, kakor, nötter och snacks och även här arbetar vi med flera leverantörer för att få bra priser till våra kunder. En mängd produkter finns från Cloetta, Marabou, Mars, Estrella, OLW.
Konfektyransvarig - Amange

Konfektyransvarig - Amange
Butiksbiträde - Leyla

Butiksbiträde - Leyla

Bulgur, Bönor, Linser, Ris och Vete

Här har MixMat skapat ett brett sortiment av olika varor från flera leverantörer för att erbjuda ett stort utbud av bulgur, bönor, linser och ris – vi har ett hundratal olika sorter av högsta kvalité. Vår risavdelning har ett brett sortiment med allt från Basmati- till Jasminris men även speciella produkter som Mahmoood ris, Amiri ris, Baldo ris, Habib, Azizi, Amani, Al-Amir. Vi handlar ris av flera leverantörer som United Gross och Rojan Food för att få ett stort utbud och ris till bra kvalité och pris. Våra produkter kan köpas i olika kvantiteter från 500 gram upp till 10 kg. Även bönor, bulgur och linser finns det stort utbud och variation av.
Butiksbiträde - Alina

Butiksbiträde - Alina

Oliver och inlagda konserver

MixMats hyllor är fyllda av olika sorters oliver i olika inläggningar, storlekar och sorter allt för att kunden ska kunna hitta en oliv i sin smak. Inlagda konserver har MixMat även ett stort utbud av från världens olika hörn..

Olja

MixMat har oljor från raps, solros och oliver mm och även här arbetar vi med olika leverantörer för att få oljor från världens olika hörn som ska passa våra kunders smaker.

Kryddor

Kryddor är en viktig avdelning för MixMat där vi arbetar med flera leverantörer som Abido kryddor så kunderna erbjuds en mångfald av kryddor till bra pris. Kom och botanisera i vår kryddavdelning och hitta kryddor från Indien och Mellanöstern.

Bageri, konditori och café

MixMat erbjuder hembakat bröd från vår bake-off avdelning så kunderna möts av doften från nybakat bröd till bra priser. På våra hyllor finns hälsosamt bröd, fullkornsbröd, baguetter, franskbröd, rosenbröd, croissanter. Kaffebröd som wienerbröd, chokladcroissant, munkar, kanelbullar med fler.
I vårt café och konditori kan kunden köpa bakelser, smörgåsar, bullar, kakor, tårtor, baklawa med olika sorters kaffe som espresso, kaffe latte.
Salladsbaren serverar dagligen, där mixar du din egen sallad från vår fräscha salladsbuffé. Välj tillbehör som kyckling, räkor och tonfisk med olika grönsaker, pasta och cous-cous.
Samarbetspartners är Goda kakor. Om man blir sugen på en kaffe, glass eller någon annan dryck är det bara att stanna till i MixMats café.