Om Oss

MixMat AB i Rosengård startade Halal Supermarket 2010.

MixMat AB i Rosengård startade Halal Supermarket 2010.

Ägare och VD är Younis Aljaff som har varit verksam inom livsmedelsbranschen i många år tidigare bland annat som grossist.

Vår affärsidé genomsyras av mångfald och tillgänglighet bland våra varor, leverantörer, samarbetspartners som vår personal – vi välkomnar alla till vår butik!

Vår målsättning är att mångfalden ska genomsyra vår butik både bland personal som kommer från olika etniska grupper samt vårt utbud.

MixMats långsiktiga mål är att ta ansvar för att vara en del av Rosengårds och Malmös framtida utveckling och samarbeta med ideella föreningar för ett bra samhälle att leva och verka inom.

Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga befattningar i butiken MixMat i Rosengård men vi är ständig på jakt efter medarbetare med bra kompetens inom livsmedel så tveka inte att skicka ditt CV till info@mixmatab.se

Vår affärsidé genomsyras av mångfald och tillgänglighet såväl bland våra varor, leverantörer, samarbetspartners som vår personal – vi välkomnar alla till vår butik!

Hos oss på MixMat i Rosengård står kunden i centrum och våra medarbetare arbetar för hög service och för att erbjuda våra kunder de allra bästa matprodukterna.

Är du intresserad av att bli en av våra medarbetare får du gärna mejla ditt CV till oss så kontaktar vi dig om behov uppstår.

Samarbetspartners