MixMat AB i Rosengård startade Halal Supermarket 2010

Ägare och VD är Younis Aljaff som har varit verksam inom livsmedelsbranschen i många år tidigare bland annat som grossist.

Vår affärsidé genomsyras av mångfald och tillgänglighet bland våra varor, leverantörer, samarbetspartners som vår personal – vi välkomnar alla till vår butik!

Vår målsättning är att mångfalden ska genomsyra vår butik både bland personal som kommer från olika etniska grupper samt vårt utbud.

MixMats långsiktiga mål är att ta ansvar för att vara en del av Rosengårds och Malmös framtida utveckling och samarbeta med ideella föreningar för ett bra samhälle att leva och verka inom.


Lediga tjänster

För närvarande har vi inga lediga befattningar i butiken MixMat i Rosengård men vi är ständig på jakt efter medarbetare med bra kompetens inom livsmedel så tveka inte att skicka ditt CV till info@mixmatab.se.

Vår affärsidé genomsyras av mångfald och tillgänglighet såväl bland våra varor, leverantörer, samarbetspartners som vår personal – vi välkomnar alla till vår butik!

Hos oss på MixMat i Rosengård står kunden i centrum och våra medarbetare arbetar för hög service och för att erbjuda våra kunder de allra bästa matprodukterna.

Är du intresserad av att bli en av våra medarbetare får du gärna mejla ditt CV till oss så kontaktar vi dig om behov uppstår.


Anställda:

VD - Younis

Butikschef - Hassan

Administration/Ekonomi - Mari

Kassa/Ris - Alina

Kyl/Frysvaror samt mejeri - Mahmound

Frukt och grönsaker - Bestoon & Sirwan

Kassa/Pasta/Kolonial - Maram

Kassa/Konfektyr - Sara

Kassa/Torrvaror - Aya

Pizza/Bageri - Saleh


Chark och kött

MixMat styckar och bereder allt Halal kött själva i vår manuella köttdisk. Här erbjuder vi Halal slaktade får- och lamm, kalv och kycklingprodukter. Våra medarbetare betjänar dig manuellt och ger dig de bitar du önskar.

Frukt och grönsaker

MixMat erbjuder ett stort och brett utbud när det gäller frukt och grönsaker och därför arbetar vi med flera leverantörer för att våra kunder ska få de bästa priser och kvalitéer. Flera medarbetare plockar och fyller ständigt på med nya färska varor i våra diskar, vi erbjuder stor mångfald av frukt och grönsaker. MixMat har kunskap om årstidernas varor och ger de bästa priserna på säsongens varor. Varje vecka har vi alltid någon frukt eller grönsak som veckans erbjudande, se till att passa på då. Leverantörerna är dels lokala i Malmö regionen men vi åker även varje vecka till Köpenhamn för att ta del av deras sortiment. Vissa tider handlar vi även direkt med Holland.

vegetables
vegetables

Frysvaror

MixMats frysdiskar är fulla av grönsaker, fisk och kött och alla köttprodukter är Halal. Vi erbjuder ett brett sortiment av frysta grönsaker, biff-, kyckling- eller lammburgare, kebab, cevapici, filodeg, tilapia fisk, lax och skaldjur. Massor av olika kyckling, fågel eller lammprodukter från leverantörer såsom United Gross, Qibbla och Albina Food.

frozen

Mejeri och kylvaror

MixMats mejeriavdelning har ett brett sortiment av både svenska och utländska produkter och vi erbjuder en mångfald av varor för våra kunder. Vi arbetar med varor från Arla och Skånemejerier. Ost finns i stor variation både som hårdost, fetaost, salladsost, vitost från både ko, get och får. Kylvaror erbjuder vi spännande smaker på korvar, pålägg inom kyckling och nöt, filodegar och så vidare…

milk

Bake-off, pizza och café

MixMat erbjuder hembakat bröd från vår bake-off avdelning så kunderna möts av doften från nybakat bröd till bra priser. På våra hyllor finns hälsosamt bröd, fullkornsbröd, baguetter, franskbröd, rosenbröd, croissanter. Kaffebröd som wienerbröd, chokladcroissant, munkar, kanelbullar med fler. I vår pizzeria och café och kan kunden handla pizza, manaish, smörgåsar, baklawa med olika sorters kaffe som espresso, kaffe latte och te. Samarbetspartners är Goda kakor. Om man blir sugen på en kaffe, glass eller någon annan dryck är det bara att stanna till i MixMats café.

conditori

Konfektyr, nötter och snacks

MixMat arbetar för ett brett utbud av choklad, kakor, nötter och snacks och även här arbetar vi med flera leverantörer för att få bra priser till våra kunder. En mängd produkter finns från Cloetta, Marabou, Mars, Estrella, OLW.

cookies

Bulgur, Bönor, Linser, Ris och Vete

Här har MixMat skapat ett brett sortiment av olika varor från flera leverantörer för att erbjuda ett stort utbud av bulgur, bönor, linser och ris – vi har ett hundratal olika sorter av högsta kvalité. Vår risavdelning har ett brett sortiment med allt från Basmati- till Jasminris men även speciella produkter som Mahmoood ris, Amiri ris, Baldo ris, Al-Amir. Vi handlar ris av flera leverantörer som United Gross och Rojan Food för att få ett stort utbud och ris till bra kvalité och pris. Våra produkter kan köpas i olika kvantiteter från 500 gram upp till 10 kg. Även bönor, bulgur och linser finns det stort utbud och variation av.

rise

Oliver och inlagda konserver

MixMats hyllor är fyllda av olika sorters oliver i olika inläggningar, storlekar och sorter allt för att kunden ska kunna hitta en oliv i sin smak. Inlagda konserver har MixMat även ett stort utbud av från världens olika hörn...

Olja

MixMat har oljor från raps, solros och oliver mm och även här arbetar vi med olika leverantörer för att få oljor från världens olika hörn som ska passa våra kunders smaker.

oil

Kryddor

Kryddor är en viktig avdelning för MixMat där vi arbetar med flera leverantörer som Abido kryddor så kunderna erbjuds en mångfald av kryddor till bra pris. Kom och botanisera i vår kryddavdelning och hitta kryddor från Indien och Mellanöstern.

spices